logo-slide

Som Coquo Càtering, una empresa familiar dedicada al càtering, nascuda d’una cuina apassionada i dedicada, capaç d’emocionar i fer sentir als paladars més exquisits en les situacions més especials. Utilitzem ingredients, olors i sabors que evoquen als desitjos i les sensacions més íntimes del cor i que transporten i converteixen els esdeveniments en situacions vertaderament inoblidables.

Som uns enamorats del que fem i del com ho fem i volem que ho gaudeixis amb nosaltres i amb els teus, amb la família, els amics, els companys…

Tasta el millor vincle per construir el que més estimes amb els qui més estimes.

CASAMENTS

EMPRESES

PARTICULARS

Orígens

Som Coquo Càtering, una empresa familiar dedicada al càtering, nascuda d’una cuina apassionada i dedicada, capaç d’emocionar i fer sentir als paladars més exquisits en les situacions més especials. Utilitzem ingredients, olors i sabors que evoquen als desitjos i les sensacions més íntimes del cor i que transporten i converteixen els esdeveniments en  situacions vertaderament inoblidables.

Som uns enamorats del que fem i del com ho fem i volem que ho gaudeixis amb nosaltres i amb els teus, amb la família, els amics, els companys…

Tasta el millor vincle per construir el que més estimes amb els qui més estimes.

Filosofia

Per a nosaltres, el més important és que tot surti tal com tu ho tens pensat. Per això, ens posem íntegrament al teu servei per proporcionar-te la millor experiència i la millor qualitat. T’oferim una cuina acabada de fer, tot al moment. Posem a la teva disposició productes frescos i de qualitat que es transformen en una realitat pròxima i sincera amb la qual gaudir amb els teus. Introduïm nous aliments i recuperem altres que molts creien oblidats. Equilibrem les nostres arrels mediterrànies amb pinzellades de les noves corrents. Fem un càtering saludable que compta amb opcions tant veganes com vegetarianes.

Entenem que cada esdeveniment és únic i irrepetible i així és el nostre tracte. Ens desvivim pels nostres clients amb un servei únic, individualitzat i exclusiu per cada cas. Adaptem el nostre treball i els nostres menús en funció del que es desitgi.

Estem amb tu i per tu.

GAUDEIX DEL QUE ÉS BO

FES UNA RESERVA

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt